А памята ш як ти неба торкнулась?

А памятаєш, як ти неба торкнулась?

Це я тобі,люба його прихилив!

А ті сунички,яким ти всміхнулась?

Це я рано вранці в кущах посадив!

Тому як будеш зімною,кохана

На сто перемножиш силу мою!

Зникне з прогнозу погода погана

І житимеш в мене як Єва в раю!

Частіш заходи в мої сни романтичні!

Я буду у них якого ти ждеш!

І подарую  ночі незвичні

До ранку дістанем всі зорі з небес!!!)))


Рецензии