Вiтчизна моя - це моя Украiна

   

    Вітчизна моя - це моя Україна,
    П'янкі чорнобривці, духм'яний чабрець,
    Надія одвічна, у світі єдина,
    І стукіт останній синовніх сердець.

    Моя Україна - це батьківська хата,
    Стежина крута, що веде до Дпіпра,
    Це милі мої і матуся, і тато,
    І повні серця їх любові й добра.

    Моя Україна - онуки і діти,
    Хай квітнуть неначе сади весняні.
    Я - частка країни, життям її жити
    До віку наказ дала доля мені. 


Рецензии