Не жартуй з розмноженням, мила

Не жартуй із розмноженням, мила
Зачиняй вхідні двері від псів
На всіх вікнах дешева картина
З потойбічних світів.
Ліжко зламане від акробатів
Не налагодити - пробач.
Не чекай проривних результатів
Від солоних невдач.
Босоніж по росі – не безпечно.
В летаргічному сні не встають
А по паперті – не доречно.
Не помітять і вб’ють.
Роздягайся в солдатських наметах
На кордонах заможних країн,
Де в розбитих, старих туалетах
Продають кокаїн.
Я знайду тебе біля будинку
для беззахисних хворих повій.
Пам’ятаєш дешеву картинку?
Посміхнися, ти в ній.


Рецензии