Твой поз рк

C G Am F
1. Ты глядзіш на мяне, усміхаешся у сне
Твой позірк, твой дотык - для мяне
Сонца ходзіць па Зямле
Смак гарбаты для цябе
Пацалунак з ранку - толькі для мяне

Прыпеў
Твое вочы, позірк твой - свецяць ноччу я з табой
Не хапае мне ўсмешкі раніцой
Толькі разам ў дваіх, мне хапае воч тваіх
А ўсмешка - падарунак твой

2. Хай сустрэчы будуць зноў, падае снег на далоў
Я не бачыў такіх прыгожых сноў,
Гэта песня пра цябе, гэта словы аб табе,
Музыка льецца весялей!


Рецензии