***

Як вальс легкий,
Що крок за кроком
Кружляється - в летючу мить
Так вірш вночі -
Слово
       За словом,
Строка за строкою і звучить.

Звучить в душі
І проситься на волю,
В нічній тиші, коли все спить.
Злітає з висоти
І тихо падає додолу.
       Спокійно,    
 Загадково - легко творить.


Рецензии