Сп в душ

Коли моя душа співає
Я відчуваю в ній тепло,
Воно мене обігрває
Дає надію на добро.

Я відчуваю що живу,
Цей спів мене знов надихає
І знов любити я могу
Цей спів для мене все міняє
І весь цей світ для мене він перевертає

Не бачу душ зчорнілих у людей,
Не бачу хмар сумних,
Бо все це не має сутті , коли є пісня у душі,
Вона не роблить подихів стомнілих,
Вона дає мені мій сенс буття,
Відчуїї у себе,
Дай ій подих для життя.


Рецензии