Мiсяць i зорi Небеснi ворота

Місяць і зорі… Небесні ворота…
Всесвіт запрошує… Злет…
Світла і Радісна Вічність-Дорога
Вище і вище веде…

Сніг і мороз… Слід – легкий і гарячий…
Спокій і дивна Краса…
Глибше у Небо! Удачі! Удачі!
Ніч розкриває вуста…

Тиша, чи шепіт, молитва, промова…
Чує і знає Душа…
Зорі яскраві… і Місяць уповні…
В Небо ворота… Зима…

23.01.2016


Рецензии