Не всi

як мало нам часу відміряно...
а ми вже із літ юних розстріляні...
як же багато грабіжників !
вони швиряють нас між тижнями
у ями зрад , ошуканства й розпачі.
вони мисливці за душами.
повір, візьмуть з тебе досхочу.

буть обережним.

будьте мужніми!

відновлюйте в душах спаплюжене.
і у дверях малих й звужених
не всіх вітайте
хто запевняє : "дружній я ".


Рецензии