Потанцюй зi мною

В січні зовсім випадково
Познайомились в морози
Що за дівчина казкова,
Посміхавшись, лила сльози?

Потім знову в тихий вечір
Ми зустрілися на дворі,
Сніг спускався нам на плечі,
Все тонуло в білім морі.

Потанцюй зі мною –
Так давно цього хотів
Та ось ранньою весною
Вже отримав сто листів.
Їх тепер я взяв з собою,
Всі написані з любов’ю.
І в одному з них –
Потанцюй зі мною.

Тут в кімнаті все чудово,
Поруч ти – і це не сон.
Дуже миле чую слово:
«Потанцюй….»
Рідні очі, твій хітон.


Рецензии