Cрiбний вечiр

Срiбний снiг i срiбний вечiр
В небi - cрiбний мiсяць спить
Вiтер щось шепоче соснам
Серце нiжнiстю бринить
Просто погляд - очi в очi
Мить, миттевисть чи життя?
Тихо - тихо, щось шепочуть
Зорi  нiжно  - забуття...
В забуття вiдходить дiйснiсть
Серце нiжнiстю бринить
Срiбний снiг, безмежнiсть - вiчнiсть
Зорi, щастя не будiть...


Рецензии