ДзЕн

Прогинатися під тобою /лозою/,
Стогнати, /кусаючи пальці/, благати.
Литись п'янко хмільною рікою,
Щоб в дзен пірнати і кайф відчувати...

Прогибаться под тобой /лозой/,
Стонать, /кусая пальцы/, умолять.
Лится упоительно хмельной рекой,
Чтоб в дзен нырять и кайф получать...


Рецензии