Укр. Л т

Я в коледжі учусь два роки,
Два роки я навчаюсь в нім,
Та ходжу я на всі уроки,
Він став мені як рідний дім!

А най олюбленний предмет:
Це тристо - третій кабінет!
Це Укр. Літ. як кличуть всі,
Мої сокурсники усі.

Як не пройду завжди таке,
Такого в нас німа ні де!
Мені аж хочеться увійти.
В простори рідної землі!

Де матінко нас мова породила,
Нас всіх разом тримала завжди,
Від цього ми її так любим щиро,
Бо «Українською» залишиться на завжди!

А може просто так здалося?
Що на мені, гарне волосся!
Так це ж природа подарила,
Моя ж рідненька Україна!

Про неї вічність говорить,
Вона ні коли не скінчиться,
А вам кажу поставите три,
Бо ця Н\А, мені вже сниться!


Рецензии