Пристарiла МРIЯ

Як боляче якогось тисячного  ранку
прокинутись уже не молодим
та  стати безпорадним  свідком як з фіранки
сповзають мрії  в прірву, наче дим.

Як боляче !Однак, буває все ж запізно,
ловити втрачене за теплий хвіст,
коли  роки все нижче  до асфальту тиснуть,
ті  плечі, й  досить пристарілий хист.

....
Якщо обвуглилась вже й біла серцевина,
як не крути,не вкусиш   калача.
Бо ти в історії життя лишень людина.
А всім керує невблаганий час.


Рецензии