БебкIа

БебкIа бакIиби хIаке
Батунри хIа кецIтера,
Икири хIу хIябизе...
Батува эш дуния.

ХIу вегIел арякьунри
ГIямрура хIа агъиле
ХIябизе хIу кайхьунри,
Арукиб хIу ганзалзе.

ХIисаб суал лугади
Кумекис хIаврар адам
БакIиб хIатI хIайгуй бари,
УкIуди хIу вай аман.

БакIиби судла бари
ХIал руржуле ууди,
Дурхъай Аллагьла гьади
БекI ахъ буцес хIавруди.

ХIуни балунри убкIуй
Азраиль хIаке левкьуй
Эш дуния батува...
ЦIударил хIяре аркьуй.


Рецензии