Хуртовина

Хуртовина небо криє,
Заметілі сніжнії вертить,
Вітер за вікном так дико виє,
Хоч темна ніч - ніхто не спить.

Настане ранок, стихне лихо,
Просвітить сонце небосхід,
Десь там дитина плаче тихо,
Там серце рідне ствердло в лід.

Та нічим вже більше не зарадиш,
Не зігріть теплом дитячих рук,
Того кого найкраще знаєш,
Хто кращим був,ніж просто друг.


Рецензии