Буря

Вітрові коси розплітає,
Буря,розкидає їх,
По світу мандрувати відправляє,
Серед різнобарвних стріх.

Сильний вітер прилітає,
Тремтять сильніше прапори,
Пил аж до неба підіймає,
Стовбом високим догори!

Немов ковчеги - чорні хмари,
Пливуть по небу в далечінь,
Вони маршрут собі проклали,
Крізь небесну голубінь.

Коли до купи всі зберуться,
Розпоченься грім і бій,
Краплі з неба вмить польються,
Неначе той бджолиний рій.


Рецензии