Люблю тебе

Твої глибокі очі,
Заворожують мене,
Твоє волосся те дівоче,
Як море вільне,шовк м'яке.

У тебе влада наді мною,
Бо я люблю тебе,ти знай,
Буду вірним я з тобою,
Ти тільки знати мені дай.

Я гори цілі перекину,
Для нас же я зведу мости,
Без тебе я напевно згину,
Прошу тебе,будь поруч ти!

Такої більше не знайду,
Всі монотонні,якісь схожі,
Вони немають цю красу,
Вони для мене лиш прохожі.

Твій голос,наче пісенька лунає,
Чути хочу я його щодня,
Від нього серце завмирає,
Від нього голову втрачаю я.

Усмішка твоя красива,
Ні на що її не проміняю я,
Хочу,щоб ти була щаслива,
З тобою радий я зв’язать життя.


Рецензии