Ти особлива...

Кожний твій погляд ловив як в останній раз,
Відчував тебе не наче ти це Я,
Дихав одночасно з тобою,
Це була чарівна ніч ...
Торкався ніжно твого обличчя,
Та цілував твої солодкі вуста.
 


Рецензии