Людина сiрник

Людина – сірник.
Чотири стіни – це коробка.
Яскраве світило – барвник,
що землю фарбує у жовте.
Вдихаємо кисень - ми аероби.
А хтось не вдихнув вже укотре,
із мапи життя підірвався і зник.
У пошуках всі і розкопках. ..
А поки що, подих хвилини приник
й минуле застрягло у фотках.
Якщо роздивлятися зверху –
то земля -
у коробках,
коробках!
стагнаціях,
шинах
і станціях!
В собі розпусти полум’я-крик -
біжи!
Гори!
Горіти –
закладена суть у сірник!


Рецензии