В.. В

Кожним пише своя історія.

Ми для неї як гелева ручка.
Розіллється хтось в її детектив,
хтось черкне себе в меланхолії,
проскрегоче що він невезучий,
змерзне, стане синім відблиском злив,
згустки геля стряхне алкоголем.

Інший- розпишеться з кольором щастя...

Розсипаються букви карлючки.
на клітчастих вітрилах життя.

Кораблі відпливають!Ні,не доплив...

Луснуло скло.Гелій вилився з стержня
Вже не допишеш й слова, ніяк...

Кожним пише його історія-
в кожного різний Великий вершник.


Рецензии