Сплiн

Кожної ночі мені сниться Бог.

І зранку щоразу
як я прокидаюсь
Вірю в цю в казку
що це був не сон
і довколо мене рай...

Але як для раю затемно ..
Намацати б штори
Однак, даремно...
Вікон немає- мій дім сарай...

Я відчиняю двері,
а надворі-
море..

Зовсім немає землі.

Дивлюсь -
в мій дім вливається сплін.

Шкода що не Бог.


Рецензии