Таргани з чортовим рилом

для поетів, яких полишила муза ))

Все менш спалахують вулкани
На території думок,
Вони упіймані в капкани
І збиті у густий клубок.

Застигли почуття в флаконі
З чорнилом в’язким заодно
І таргани тепер, не коні,
З чортовим рилом
гнуть на дно…


Рецензии