Не залишай мене

Не залишай мене,
Не залишай мене,
Прийди , хоча би у ві сні ..
Не залишай мене ,
Тоді , коли не світять мої зорі..
С тобою добре ,
С тобою на край світу я лечу ,
Не зная горя..
С тобою час десь пролітає,
А не стоїть ,
Як с кимось горою.
Не залишай мене , не покидай ,
Почуй мої слова бажання.
С тобою можу бути в тишині ,
С тобою мені спокійно, моє кохання ..
Не залишай мене ,
Ти чуєшь як бьєтся моє сердце ..
Не залишай мене , не покидай ,
Навіть коли тебе я прожену.


Рецензии