Вiн хрещеним батьком у...

Памяти поэта, друга, руководителя Лито "Поиск"
Солодовникова Владимира Григорьевича

Він хрещеним батьком у поезії –
Був мені. Чи знала я раніш,
Що в солодких і гірких експресіях
Римуватиму за віршем – вірш?

З літери великої – Друг юності
Визнав і почув рядки мої.
Пам"ятати вчив класичні мудрості –
І сонет, верлібр, рубаї.

Як згадаю сині очі – боляче –
Вже не посміхаються вони.
Хай серцебиття, в сльозах, і горя щем,
Спогади – наснага. Наче сни

Лагідні, бурхливі, як поезії –
Спадщини натхнення. Крапки три…
До Небес куди пішов – претензії…
Над хрестом шумлять його вітри.
               
                21.01.2016


Рецензии
ВДЯЧНІСТЬ - КРАСИВЕ ПОЧУТТЯ. А спогади - винагорода. Вірш бере за душу.

Тамара Авраменко   14.03.2016 10:53     Заявить о нарушении
БЛАГОДАРЮ, ТАМАРОЧКА!!!))) ВСЕГО ТЕБЕ ДОБРОГО, ВДОХНОВЕНИЯ!!! С ТЕПЛОМ ДУШИ,

Светлана Пузина   16.03.2016 22:08   Заявить о нарушении