Треба голову мати!

Снігу намело багато,
Замело двори і хати,
І дороги, і луги,
Все біленьке навкруги!
Я давно не пам'ятаю,
Щоб такого намело!
Над Полтавою, напевно,
Пролетіло НЛО)
І, якщо логічно мислить,
Що не чистить це ніхто,
Мабуть мера і команду
Захопило десь Воно!
Це - красиво і, звичайно,
Справжня в нас тепер зима!
Та в Полтаві, що печально,
Людина чистить все сама!
І тролейбуси штовхає,
Сніг лопатами згрібає,
Як до хат не потрапляє -
Ночувати де шукає!
На роботу не дістатись,
Хліб не возять, ось дива!
А як лікаря потрібно -
І не мрійте, чорта з два!
Як почне усе це тануть,
ЗдіснЕться мрія, якщо хочте:
Хто в Венецію не проти -
То не витрачайте кошти!
Буде кожному нагода
Безкоштовні мать пригоди!
Без гондоли і човна
Будуть плавать всі сповна!
Я радію, що Природа
Нам дала таку нагоду
Зрозуміти, що не гречка,
Та не сахар і аптечка
Жити нам допомагає
І дороги розчищає.
Тож наступних обирати -
Треба голову всім мати!

22.01.2016


Рецензии