Тренеру ФК Днепр Iванову Oлександру Михайловичу-50

Я бажаю Iванову
Чемпiоном стати знову!
В ювiлей пiввiковий
Як i всi ми вiн- живий!
Хай же вiн живе i далi
I отримуе медалi!
Щоб його дружина, дiти
Вмiли у життi радiти
Й iнша вся його рiдня
Щастям повнилась щодня!
Знаем-щастя не в грошах...
Та щоб  жив, мов падишах!
Гнiвно щоб не хмурив брiв
Щоб нiколи не хворiв
Щоб лиi переможна гра
Була у ФК Днiпра!
Зичу щастя i добра
Тренеровi iз Днiпра!


Рецензии