А...

L...
-Але Я не можу і не хочу, сприймати тебе тільки в одному пріоритеті.
Для мене ти цілісна і тобі не вдасться поділити себе, для мене на частини, які на твою думку, будуть для мене в пріоритеті. Мої пріоритети Ти як цілісне поєднання душевної розумової та сексуальної структури і з цього викидати щось я не буду.
Розумово ми поєдналися душевно також а пристрасно ще в процесі і не до поєднання це відчувається як не повноцінність усієї структури.


А...
-Я не знаю, що тобі сказати... мені боляче, і мене дуже бентежить невизначеність. мені подобається спілкування з тобою, але я не знаю, чого очікувати від тебе і від нас в цілому.
все розмито. про свої пріоритети я тобі сказала, висновки роби сам.. якщо хочеш - можеш припинити зі мною спілкування
ти думаєш, що ти такий знавець душ людських, і можеш прорахувати що щиро а що не щиро?...а ти бачиш мене зараз?...мої очі, мій стан, коли я це читаю і пишу? що, це теж прорахував?...чи судиш все-таки всіх по одній?...
Ти мені цікавий як людина, як споріднена душа, перш за все. можеш мене сприймати як емоційну максималістку....як обесбашенну...
Але для мене це нічого не змінює, тому що я назавжди залишусь близькою тобі людиною, до якої ти можеш звернутися в будь-який час, коли тобі добре... Чи погано...чи просто нудно. Я не збираюсь діставати тебе повідомленнями чи робити те, що могло б тобі нашкодити. Знай, Я - не інші, і я тобі вже це казала! Я завжди відверта, відкрита і щира людина з тобою, я не маю бажання робити вигляд, що я не я, тому, я пишу тобі все, як є, я пишу те, що відчуваю, що залишилось в мені....це все я могла б тобі сказати в реалі, дивлячись в очі.......але маю те що маю....





Рецензии