Сам загубив, та вже не в днайшов

Вона мене питала ,якось було.
Та я боявся -
Відмовляв її.

Вона забула , але не забута.
Вина усе вже -
Виїла мені.

Вона дивилась , чистими очима.
До самої душі -
Я відвертавсь.

Вона мене просила, лиш сказати .
Вона просила правду -
Я брехав.

Вона мене , пустила в своє серце .
Вона любила щиро -
Я не міг.

Вона носила, ще мале життя.
Вона була щаслива -
Я не вмів.

Вона сказала , що несе дитину.
Вона всміхалась щиро -
Я утік.

Вона пішла ,побачив свою втрату.
Вона не повернулась -
Зрозумів.


Рецензии