Легкi

В ефірі мертвих сподівань
В моменті мук солодких
Не забувай про мене, а
Я в серці скарбом бережу
Твою любов
І почуття
Яких не було певно

Будь ласка
Бережи мене в собі
Я буду пам'яттю п'янкою
Я буду усмішкою легкою
Я літнім метеликом стану для тебе
Тільки не відвертайся більше від мене

Сто п'ятдесят грамів пустоти
Мізернії мої любові
Ти пам'ятай мене завжди
І завтра
І через рік
Можливо
В цей час
Буду з тобою

І пестити руки мої будуть
Якщо ти не зупинишся
То не ти
А інший
Звабливі поцілунки мої
Залиши мене в спокої


Рецензии