Тиха година

(усмішка)
Спати всім, закрили очі!-
наказала няня Зіна.
Двері скрипнули охоче
й час посунувся повільно.

Тільки но закрились двері,
діти стали розмовляти:
- Я гуляв з сестрою в сквері,
немовлят там так багато!

Настя мовила сердито:
-Заховай , Михайле п'яти.
Чом кричиш несамовито.
Заважаєш, хочу спати.

- А мене знайшли в капусті,-
Вова мовив гордовито,-
на городі в тьоті Вусті,
коли жали в полі жито.

-А мене на цю планету,-
теж не втрималась Оксанка,-
закачали з інтернету.
З сміху прискнула Іванка:

І насупивши враз носик
повіла й собі охоче:
-Буслик  в вузлику приносить
немовлят.Бери як хочеш"...

Обізвалась зверху Таня:
- Ми живемо небагато.
То ж казав мій братик Ваня
"В нас усе сам робить тато"


Рецензии