Шави пайгонзон тундась

Тялось лашмова-куване
Акша котфонзон пърдась.
Лямбе вармась кельмоть пани,
Шави пайгонзон тундась.


Од ърьвянякс ковол фталда
Шись лиссь, щёканза юрнайхть.
Ляйхне мянендсть эйхнень алда,
Тандатф лишмокс сайхть, пркстайхть.


Колаф менель алдонь сетьмось,
Паксясь  таркси вайме пожф.
Трактористсь кшнинь лишмонц пети,
Модань таньфса матраф кожфсь.


Рецензии