Кизонь ве

Эше варманя уфазевсь,
Велесь сетьмось, онняс мадсь,
Ковть лангс пинетне увазевсть,
Цёфксонь морда пяшкодсь садсь.


Пирьфса траксне тажвайхть, сизефт,
Савор шашты кизонь весь.
Вень кувалмос тяштень пиземсь
Шобдать колси весть аф весть.


Ляйнять ласькомацка тацяндсь,
Шаржу вельхкс алу сутямсь.
Ну а зарясь кепси пацянц –
Од шись эряскоды стямс.


Рецензии