***

Тячи ушесь мазы –
Аньцек ару тюст!
Пееди шись кази
Золодста пяльтьф уськт.
И лугатне ацафт,
Кода пиже котфт.
Панчфне од стирь лацот,
Прязост шалькат сотфт.
Вармась каршек ласьфти
Таньфта пяшксе эль.
Сембось эрьгя касфты,
Эрямс макси мяль.


Рецензии