Шуморсь тонафнема кизось

Школать пирьфоц нармонь пизокс
Идень вайгяльса чильняй.
«Шуморсь тонафнема кизось!» –
Гайняй пайгонясь цинняй.


Эхи кеняртьфт тячи иттне!
Вельхкссост пееди шинясь!
Вяти учсеф лямбе шитнень
Нарнять ланга кизонясь.


Терди ару веднясь ляйса.
Лажадсь пруду идень тналсь:
Эрь идьморсь ни онца няйсы,
Ули сонь инь оцю калсь.


Кизоньберьф иднятне ваймяйхть,
Имошт кази теест вирсь…
Тячи пайгонясь, няк, гайняй,
Жалфта пяшксе школань пирьфсь.


Рецензии