Моя мова

Моя мова !

Народжений я руським серед гір Уралу
Багато націй кров моя несе
І хочь не знав я мову соловїну змалу
Та вивчив ї полюбив подан усе

Вона ж солодка українська мова
Смачна як мед ї солона немов сіль
Багато  про кохання запівають знову
І про любов до України звідусіль .

Автор Широков А.А. 27.12.15. Киев
 Украина


Рецензии