Новий Iсторизм

Що, що? … Гуманність ?! Справедливість?!
В яку епоху, друже мій, живеш ?
У наший час жадоба й похітливість
Заповнили зв.язки усіх мереж.

А та, колись, жива «Гуманність»
Перетравилась часом в ряд понтів.
Тому тепер усі, й бездарні,
Стають взірцем для Наших днів.

Ці терміни лишилися харизми,
Тепер лікує всіх іний бальзам,
Де « Справедливість» - стала Історизмом.
І кожен бориться за себе сам!


Рецензии