Посвящение Щедрику

Валентин В.Бугрим

ПОСВЯТА українському «ЩЕДРИКУ» …
На 100-річчя першого хорового виконання твору Миколи Леонтовича «ШЕДРИК» і 63-річчя картини Миколи Бутовича «Щедрик» ...

Щедрик-Щедрик український,
наш рідненький – материнський,
всі колядки увібрав,
Душу й Серце заквітчав.
На весь світ він зазвучав,
Леонтович йо’ подав …
 
Щедрик-Щедрик український,
наш рідненький – материнський,
на Бутовича картині
із кошарою в родині,
у Різдв’яній вечорині. 05.01.16 

Щедрик-Щедрик український,
наш рідненький – материнський,
в Новоріччя скрізь лунає,
Україну зігріває,
із Різдвом Людей вітає ...

Щедрик-Щедрик український,
наш рідненький – материнський!
Щедрик появився в Донбасі –
як ізнову він на часі!
Ролик доброволець зняв
та в “Youtube” показав ... [YouTube http://life.pravda.com.ua/society/2016/01/7/206096/]

Щедрик-Щедрик український,
наш рідненький – материнський!
Батальйон «Донбас» сміливський
друзів й ворогів вітає –
Різдва доброго бажає,
всіх до Миру закликає ... 08.01.2016.

м. Київ – на 2016-е Різдво Христове  та СтароНоворіччя ...


Рецензии