Украинская полиция

УКРАЇНСЬКА ПОЛІЦІЯ
Молоді ви завзяті невтомні
І серця що палають добром
Молоді поліцейски моеї країни
Ви в бою з лиходійством і злом

Вас ще мало тай досвіду трошки
Ще не все ви збагнути змогли
Але всі ви прекрасні хороші
І нехай Вам щастить у всі дні

Сімьям вашим бажаю міцніти
Діточок хай Господь Вам подасть
Рідні шлях ваш нехай зрозуміють
В те що правду нк можна здолать

Будьте щасливі мужні і сильні
Матір Божа нехай захистить
Будьте добрі по всяк час і нині
А поліції силу і міць

Вірю я Україна розквітне
Сам Всевишній нас благословив
Мое слово правдиве привітне
Я від сердця всім  вам доповів .

Автор Широков О.О. 14.01.16 Київ Україна


Рецензии