Пегаси минулих почуттiв

Боюся я ночі..
Вже кілька ночей,
як тільки-но стрілка
тікає за другу
стаю глядачем
(а може й рабою)
я дивних речей:

доноситься з неба
звучання сопілки
з гіркою журбою
і гомін від руху,
і шелест від пір’я,
 невтримних пегасів,
гінців із сузір’я –
Кохання й Розрухи.
Летять вони дико
…та тихо…
Не крикнуть, ні разу,
що сон їх образив,
хтось сон їх образив…

Летять норовисто
несуть в собі пристрасть
й безумства минулі,
що зараз поснули –
немає вже спеки…
Розмитий твій образ,
                далекий…

Та б’ються  об шибку
           Моєї домівки
               (все ж  б’ються)
пірнатії коні
роз’ятрено й швидко.

2012


Рецензии
Дуже гарний вірш, а головне, що читається легко. І також дуже приємно, що пишете українською!!! 😃😃😃

Елизавета Бащева   24.01.2016 00:29     Заявить о нарушении
Дякую! ) Як приємно,що люди читають і люблять вірші українською мовою!

Олекса Оскорина   24.01.2016 22:23   Заявить о нарушении