Якщо ти надумав

Якщо ти надумав йти, то йди
тебе не тримають ланцюги й двері.
Будинок скине з хребта сліди -
ці сходи не люблять зайвих матерій. 

Я ж піною стану, мов з молока,
гарячкою розіллюсь по підлозі,
можливо впаду у повний бокал,
щоб мозок свій, хоч на мить , заморозить... 

Он,  плутаються   твої слова 
в косицях  люстри, влітають  у хвіртку...
Чому ж ти їх собі не забрав ?
Було вже і так над стелею  гірко.


Рецензии