Кружилась красная голова

она рисовала лицо
стекая оловом ласково
в мире где все дозволено
шептала жаркое как свеча
                от ее  бархАсТи
вишневой нежности
кружилась красная голова

и словно певчие
как будто гончие
за нею длинные слова
неслись охочие
до странности
и в этом их была судьба
...
ее
такие  синие      глаза...
такие  ивовые    губы
такие в иний цвета  зубы
и в такт им 
           … белая  душа

=================

Солоинк Найс

=========================
The red head swam

231.

she painted a face
draining in tin gently
in the world where everything's allowed
whispered the hot like a candle
from her velVety
cherry tenderness
a red head swam


and as if singing ones
as if hounds
close on her long words
were running craving
inexplicably
and that's was their lot
...

her
eyes so dark blue...
lips so willow
teeth so rime colored
and in their unison
… a white soul


Soloinc Nice


Рецензии