ТЕБЕ НЕМА

Не треба слів
    Нещирих
        І брехливих.
Поглянь навкруг,
Ще зеленіє рутою наш луг.
А ліс багряно - золотий...
Щасливих
    Закоханих ховає
         У вітті гілок - рук.


Тебе нема...
     Неначе й не було...
         Вже й не буде.
Упала й висохла не раз
Вранішня роса.
Зівяли квіти,
Стало зимно. В серці грудень...
     Не радує ні осінь,
          Ні її золота краса.
         


Рецензии