Доля. Оксане

Ой ти доле-доленько,
де ж ти заблудилася,
як на небі зоренька,
плакать заходилася.

Чому спиш з туманами,
на лузі під вербами,
чешеш коси травами,
і думками теплими.

Ой ти доле милая,
с ким ідеш кохаєшся,
чому чорнобривая,
зі мною минаєшся.
З теплом Павло.


Рецензии