Кизоня, касть пиземня

Киза, киза, кизоня,
Касте лямбе пиземня!
Шобда коволнят пърдак,
Панчфнень ведняса пъргак.
Атямъёнгса менельть архтк –
Эхи, тюсонза сонь пархт!
Шудерькскат ульцява туйхть,
Иттне колендемс тев муйхть:
Кудста штадоньбрят лийкстайхть,
Веттнень сереснон ункстайхть,
Буксовандайхть и бърнайхть…
Мельгаст бабасна мърнайхть.


Рецензии