***

Сёксень вармась эфтезь эфти,
Вирьста лиси и сувай,
Вень-ве шобдать эса нефти,
Сизи – тацянды, нувай.


Эвотьф лопась вармать ала,
Тарад пеняса търнай,
Кельмось щёканянзон палась –
Визьксшинь сюнеда кърфай.


Монга кярьмотьфан въдь тяфта,
Эряфть шуфтсонза нюрьган.
Моньге лопакс ёрайхть прафтомс.
Мон, няк, толнарфса юрнан.
 


Рецензии