Невизнане насичене надмiрнiстю

Невизнане насичене надмірністю…
Окрилене засідлане мерцем…
Сум’яття прикривається настирністю…
Вгодоване гидує калачем…

Застояне боїться ворушитися…
Налякане не знає про Любов…
Не вірує, покликане здійснитися…
Безкровне віддає останню кров…

Забрьохане злипається з буденністю…
Пусте підносить Світу кольори…
Розчавлене парується зі зверхністю…
Провинами прикрашені гріхи…

Складаються, зминаються, стискаються
Надтріснуті, покривлені Єства,
Й позбавлені свідомості, єднаються,
Чекаючи безславного вінця…

19.01.2016


Рецензии