Ехау, брат, я каля брамы

Ехаў,брат,я каля брамы,
Зачапіўся я  важжамі...
А ні ўзад,а ні наперад!
Не праехаць мне на бераг.
ПОкуль браму я не знёс…
Ды і конік той панёс!
Па   дарозе, напрамкі
Прэ ён,браткі,ў Сяўрукі!
Цераз рэчку ды ў  поле,
Ну а там яму раздолле!
І не думаў,што той бес
Занясе  мяне у  лес…
Толькі пень яго спыніў
Дый адразу астудзіў! 


Рецензии