Я поиду на край свиту

Я поїду на край світу,
Хто за мною тут заплаче?
Вийду заміж я за вітер,
Вітер тоже щось та значить.

Облітаю з ним по світі
Всі моря і океани,
Буду я найщасливіша
Із своїм вітром коханим.

Якщо він знайде другую,
Я від горя не заплачу,
Лиш влаштую йому бурю,
Буря тоже щось та значить.


Рецензии