Засинаю з тобой

Після бурі приходить спокій,
Темну ніч дожинає ранок,
Перетворюю сум на попіл
І тобою лікую рани.

Після зливи панує сонце,
У волосся вплітаю квіти,
Догоряє свіча в віконці,
Твоє сяйво сильніше світить.

Прилітаєш до мене птахом,
Залишаєш на дворі крила,
Тихо місяць пливе над дахом,
Засинаю з тобой щаслива.

Оля Захарчук


Рецензии
Цікаво. Емоційно. Сподобалось.

Шон Маклех Патрик   21.01.2016 03:27     Заявить о нарушении
Дуже дякую!

Оля Захарчук   21.01.2016 15:18   Заявить о нарушении