Твое кохання

Ніколи не віддавай людину яку ти кохаєш (с)

Сьогодні вже в котре тебе обіймаю,
та уста твои ніжно цілую, ласкаю.
С тобою прощаємось, цього не чекаю,
я хочу бути поруч, с тобою до краю..

Ці очі твои, мене вже не лякають,
и буду я поряд до останнього стону.
Я буду кохати тебе як завжди,
кохав, и кохатиму тебе я до скону..

Вже зірка вечірня, і місяць в вогні,
по вулицям темним горять ліхтарі.
А я тебе у сні обіймаю,
відкриваю я очі, тебе поряд не маю..

Кохання твое, до меня відверте,
я відчуваю твое сильне тепло.
Мое минуле вже давно стерте,
мое минуле , його мов не було...

Дівчино моя, ти мов троянда,
така ж красива и одна.
До тебе мое сердце хоче,
до тебе хочу я щодня....Автор( Ярослав К.)


Рецензии